VVS med jour i Stockholm räddar din date night

17 maj 2022
lily_hansen

editorial

Alltså, snacka om världshistoriens sämsta tajming. Jossan hade date på g. Allt var klart, de skulle käka middag hemma hos henne, lite Netflix and chill och så fick de se vart det ledde. Hon hade sett fram emot det här exakt HUR länge som helst.

Och så händer det som absolut, under inga som helst omständigheter, får hända en timme innan en schysst date night. Stopp i avloppet. Illaluktande smutsvatten över hela badrumsgolvet och en oanvändbar dusch. Näe. Detta var inte SANT.

 

Ingen vill bjuda in en date i ett stinkande badrum

HUR var det tänkt att hon skulle kunna bjuda hem någon till en lägenhet där badrummet var i det här skicket? Hon gick runt, runt i lägenheten och försökte känna efter om lukten hade spridit sig eller om det bara var katastrof inne på toaletten.

Hon sms:ade i panik till sin bror och försökte tvinga dit honom. Hon hade INTE för avsikt att börja gräva i avloppet själv, på jakt efter gud vet vad som bildat en propp i rören. Tyvärr besvarades hennes panikslagna förfrågan bara med ett “skulle inte tro det” och ett dåligt skämt om rörmokare.

 

VVS stockholm

 

Det finns faktiskt de som jobbar med VVS i Stockholm

Fast – rörmokare var kanske inte så dumt, tänkte Jossan. Brorsan hade ändå en poäng. Det finns ju de som faktiskt JOBBAR med att fixa avlopp. Snabbt på telefonen, och en googling senare hade hon numret till vad som verkade vara en bra firma för VVS i Stockholm med jourtider. 

Ännu en stund senare hade hon en trevlig kille på plats. Han fixade avloppet på nolltid, och avböjde vänligt men bestämt hennes inviter till att stanna på middag. Röris hade varit så trevlig att Jossan helt glömt bort sin inbokade date, men en professionell rörmokare vet att hålla sig just professionell.

Fler nyheter