Tak över kärleken

17 oktober 2019
admin

Livet är fullt av stora och små stunder. Ibland är det de mest vardagliga händelserna som blir dem som vi minns för resten av vårt liv. 

Kanske minns du den där gången du och din familj låg i en park och bara stirrade upp bland molnen.
Eller den där gången som en främling betalade en glass åt dig när du upptäckte att du hade glömt plånboken hemma?
Eller varför inte den där dagen då råkade messa till fel person och återknöt kontakten med en gammal vän?

Vad scenariot än må vara så brukar livet kunna skapa stora överraskningar av tillsynes små händelser. Sedan är det förstås upp till var och en att ta tillvara på de där stunderna, när livet bjuder upp till dans. 
Världen erbjuder möjligheterna, men det är vi själva som får lägga manken till för att göra något av dem.

Sedan finns förstås de där stora händelserna. De där tillfällena som många av oss väntar hela livet på att få uppleva. 
Barnafödsel är såklart kanske det största. Att plötsligt få hålla ett nytt liv i sin famn skapar helt nya rum i en människa.

Ett annat tillfälle är naturligtvis att gifta sig. Att stå där med den man älskar, och dela ett bröllop tillsammans är en fantastisk uppvisning i ens kärlek för varandra.

Oavsett om man är ute efter att skapa en fin ceremoni för dop eller vigsel så behöver man inte göra det hela så komplicerat. Har man en trädgård kan man vända sig till en tältuthyrning och få tak över huvudet, så att säga. 
Trots allt är det kärleken som står i fokus, och en enkel ceremoni kan fungera som den perfekta inramningen till sammanhanget.

Skalar man av allt extra så återstår ändå det viktigaste: En fest i kärlekens tecken, där man är omgiven av ens nära och kära.

Fler nyheter