Städfirma i Malmö med kompletta tjänster

03 mars 2022
cecilia_olsson

advertorial

Ett välstädat hem är något som ofta är viktigt för de som bor i hushållet, men även för besökare. Är det rent och fräscht så känns hemmet trevligare att vistas i och det blir mer välkomnande. Det kan dock vara svårt att hinna med städning av hemmet varje vecka och faktum är att många tycker att det är så tråkigt att de helt enkelt struntar i det. Som tur är så finns det en lösning för de som inte hinner eller inte vill städa sitt hem regelbundet, en professionell städfirma kan göra det så ofta som det finns behov.

Det går att njuta av ett välstädat hem utan att behöva städa

Finns det behov för städhjälp i Malmö så kan KIA Kvalitetsstäd stå till tjänst. De ser till att de som inte tycker om att städa eller hinner med det i vardagen fortfarande kan komma hem till en ren och välstädad bostad som skänker harmoni och lugn i en stressad vardag. KIA Kvalitetsstäd erbjuder hemstädning varje, varannan eller var fjärde vecka.

städfirma

Utöver KIA Kvalitetsstäds tjänster till privatpersoner så erbjuder de även städtjänster till företag och organisationer. KIA Kvalitetsstäds vision är att bygga långvariga relationer med sina kunder genom att leverera städtjänster av hög kvalitet med personlig service.

Flexibel städfirma i Malmö som även kan hjälpa till med fönsterputsning 

Nu när våren är här i de södra delarna av landet så är det många som vill ha ett vårstädat hem. En viktig del i det kan vara att putsa fönstren i bostaden, något som dessvärre är både svårt och tidsödande. Det är inte alla som lyckas få till ett snyggt resultat, trots att en timme läggs på att rengöra varje fönster.

Det kan därför vara en riktigt god idé att anlita proffs som kan sköta fönsterputsningen istället. Flera av KIA Kvalitetsstäds privatkunder har därför även schemalagd fönsterputsning.

Fler nyheter