Prova på att använda ett blombud i Stockholm

26 november 2021
jonas_olsson

editorial

Blommor är något som nog alla tycker om i olika former. Men ändå är det alldeles för sällan som man kanske passar på att ge bort blommor till de man håller kär. Idag finns det en möjlighet att kunna bli duktigare på det, och det är ett sätt där du kan anlita ett blombud i Stockholm även om du bor på andra sidan jordklotet. För det enda du behöver är att ha tillgång till internet och en dator, läsplatta eller mobil. 

När du går in på en sida som tillhör ett blombud, så kan du hitta en massa roliga saker. Där finns det ett flertal olika buketter att välja bland, men även snittblommor och krukväxter. Vad kan väl vara roligare än att skicka en krukväxt som heter Hjärtan på en tråd, när det är någon som gift sig. Eller som du vill visa lite extra kärlek av någon anledning. Men det kan även vara den där enkla rosen som kan få det att värmas kring hjärtetrakten på din mottagare. 

 

image

 

Blommor och ett kort

Det är brukligt att man skickar med ett kort när man ger bort blommor, och via nätet är det lätt att få med ett kort som passar. Du har en möjlighet att skriva den text du önskar dig, så kommer blombudet skriva det på kortet åt dig. Vill du ha ytterligare något roligt så finns det också oftast någon typ av godis, som choklad, och några andra trevliga gåvor som du kan skicka med. Det kan vara en liten nalle, exempelvis.

För dig som avsändare kan det vara kul att inte berätta att något är på väg, men det är ändå viktigt att veta att den du skickar till inte är bortrest. Blombudet brukar ringa innan man levererar, eller också kan man hänga blommorna på dörren en tid. 

Fler nyheter