Du vackra svenska sommar

21 juni 2020
jonas_olsson

Sommaren i Sverige erbjuder en mängd olika äventyr och lata dagar. Hur väljer ni att fira sommaren? Kanske har ni turen att äga en husvagn eller en husbil? Då kan ni resa runt och upptäcka vårt vackra land från norr till söder. Den svenska naturen är känd för att vara vacker och allemansrätten är unik. Vårt väder är som oftast vackert med sol och bad. Du bör vara på den säkra sidan och investera i stormsäkring markis. Ibland får vindarna för sig att ta i ordentligt och då kan husbilens markis ligga risigt till. För att undvika att den sliter sig loss eller går sönder – gör du klokt i att stormsäkra.

 

På en camping med familjen

Tänk så ljuvligt att spendera lugna dagar på en vacker camping. Kanske har ni släktingar som parkerar sin husbil intill. Campingen ligger troligen på en väldigt vacker plats och ni kommer nära natur och bad. För att alla ska kunna njuta är det gott att ha tillgång till både sol och skugga. Att medföra en markis med husbilen eller husvagnen är i princip nödvändigt. Nu kan du köpa en speciell vindsäkringssats som innehåller allt du behöver för att stormsäkra markisen. Här finns justerbara band med kraftiga beslag och spiralfjädrar som avlastar markisen när det blåser.

 

 

Så enkelt, så tryggt och så bra

När du investerar i en vindsäkringssats undviker du skador på markisen och andra bekymmer. För vem vill jaga markisen över hela campingen när det går att vila i husbilen? Tack vare de kraftiga säkringsbeslagen och de spiralfjädrar som ingår så kan vinden dra i markisen utan att det blir helt stumt. På så vis kan vinden spela med textilen och dra lite lätt, utan att fästen går sönder eller textilen rivs itu. Denna sats för stormsäkring av din markis passar till alla möjliga typer av husbilar och husvagnar.

Fler nyheter